OZBILJNO I KOMPETENTNO I ISKUSNO

TERRA TECTA INTERNATIONAL

CTB grupa već 38 godina dokazuje se kao vaš kompetentni pružatelj usluga na tržištu nekretnina.

You are here:

HRVATSKA – 14 GODINA SMO TU ZA VAS

TERRA TECTA INTERNATIONAL

Terra Tecta International d.o.o. je podružnica njemačke CTB Grupe i vaš je kompetentni pružatelj sveobuhvatnih usluga za razvoj i upravljanje novim građevinskim projektima i sanacijama, kao i za upravljanje i posredovanje nekretninama u Hrvatskoj.

Terra Tecta International d.o.o. osnovana je 2008. godine u Dubrovniku kako bi mogla ponuditi usluge CTB grupe na hrvatskom tržištu. Vjerni našoj krilatici “Lokalna tržišta s lokalnim stanovništvom”, Terra Tecta International sklopila je partnerstva s regionalnim pravnicima, poreznim savjetnicima, arhitektima, građevinskim stručnjacima i agentima za promet nekretninama. Od svog osnutka, Terra Tecta International aktivna je kroz razvoj i vođenje investicijskih projekata u Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu te ima veliku mrežu lokalnih pružatelja usluga gradnje i planiranja.

Stalno se usredotočujemo na potrebe naših kupaca i kontinuirano razvijamo procese i implementiramo nove tehnologije i sustave zajedno s našim kupcima te se oslanjamo na principe inovativnosti, kompetentnosti i transparentnosti. To je jedini pravi način da zaslužite povjerenje svojih kupaca. Najvažniji dio zaslužan za naš uspjeh i buduću održivost naše tvrtke jesu i ostat će naši zaposlenici i njihove kvalifikacije, zbog čega kontinuirano educiramo svoje osoblje.

Naše iskustvo od gotovo 40 godina potiče nas da ne budemo zadovoljni postignutim, već da svakodnevno naporno radimo kako bismo nastavili biti još bolji.

NAŠE USLUGE VRIJEDE VIŠE

VAŠE PREDNOSTI

BRZO DJELOVANJE

Predugo čekate na povratni poziv ili odgovor? Ne s nama: mi reagiramo brzo na vaše zahtjeve.

SASTANCI NA LICU MJESTA

Da bismo unaprijedili komunikaciju, nudimo direktno savjetovanje na licu mjesta,
kako bi se izravno riješili otvorena pitanja.

SUVREMENE TEHNOLOGIJE

Korištenje suvremenih tehnologija omogućuje nam učinkovitiji i lakši rad s našim kupcima.

KONTINUIRANO OBRAZOVANJE

Redovita obuka i daljnje obrazovanje pružaju nam - a time i našim kupcima - najnovije znanje.

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO

Iskoristite više od 20 godina iskustva u području profesionalnog upravljanja imovinom.

3 RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI NAS ZA UPRAVITELJA NEKRETNINAMA

ZAŠTO SMO MI NAJBOLJI PARTNER NA VAŠOJ STRANI

APOSOLUTNA
TRANSPARENTNOST

Svaki suvlasnik dobiva pristup svom vlasništvu na našoj mrežnoj platformi za upravljanje nekretninama. Ovdje ćete pronaći sve informacije i dokumente o vašoj imovini, koji su projekti trenutno na čekanju te na čemu radimo kako bismo unaprijedili vašu imovinu. Imate pristup našem internetskom računovodstvenom softveru kako biste u svakom trenutku imali uvid u prihode, troškove i iznos pričuve.

PROAKTIVNA
SURADNJA

Kao moderna i uspjehu orijentirana tvrtka za upravljanje nekretninama, umjesto o problemima koncentrirani smo na rješenja. Ono što je za druge “nice to have” za nas je “must have”. Ne samo da upravljamo vašom imovinom, već djelujemo proaktivno i predviđamo moguće situacije kako bismo izbjegli probleme prije nego što se pojave. Zajedno s našim stručnjacima za nekretnine redovito posjećujemo vašu nekretninu, analiziramo stanje i utvrđujemo buduća postupanja.

OPTIMIZIRANJE
ODRŽAVANJA VRIJEDNOSTI

Naši stručnjaci iz područja upravljanja imovinom analiziraju trenutno stanje vaše imovine i zajedno s vlasnicima nekretnina kojima upravljamo razvijamo pojedinačne koncepte za optimizaciju ugovora o komunalnim uslugama, održavanju i osiguranju. Osim toga, radimo s vama na izradi investicijskih planova za održavanje i modernizaciju vaše imovine, u kojima se usredotočujemo na vaše želje i ciljeve.

JESTE LI U POTRAZI ZA NOVIM

UPRAVITELJEM

Tražite upravitelja za upravljanje stambenom imovinom u skladu sa Zakonom o etažiranju ili imate dodatnih pitanja o našoj ponudi za upravljanjem ili su vam potrebne dodatne informacije, nemojte oklijevati kontaktirati nas. Rado ćemo vam poslali besplatnu, neobvezujuću ponudu za vašu nekretninu.

Ovdje zatražite neobvezujuću i besplatnu ponudu za upravljanje stambenom imovinom ili neobvezujući povratni poziv.