UČINKOVITO I INDIVIDUALNO I POUZDANO

CIJENE I PAKETI

Kombinirajte različite opcije iz naših paketa za upravljanje i kreirajte individualnu ponudu i platite usluge koje stvarno trebate.

You are here:

PRAVI PAKET ZA SVAKOG KLIJENTA

UPRAVLJANJE PONUDA PAKETA

Naš cilj je pozicionirati se kao kompetentni „boutique“ upravitelj zgradama na zagrebačkom tržištu nekretnina i ponuditi našim klijentima transparentno, proaktivno i inovativno upravljanje nekretninama po njemačkom modelu. Ne želimo se izdvajati od ostalih pružatelja usluga nudeći još niže cijene, nego želimo ponuditi bolju uslugu i veću kvalitetu. Svjesno smo krenuli tim putem jer vjerujemo kako se dugoročno kvaliteta uvijek isplati i stvara povjerenje. Pri odabiru pravog upravitelja zgradama , cijena ne bi trebala biti presudni faktor, već i važnost, iskustvo, kompetentnost i pouzdanost.

Kako bismo svakoj zajednici vlasnika mogli ponuditi najbolju uslugu uz najbolju cijenu, sastavili smo 3 različita paketa za upravljanje. Ako želite, rado ćemo vam sastaviti i kompletno individualni paket kreiran samo za vašu stambenu zajednicu. Slobodno nas kontaktirajte.

TRAJANJE: 12 MJESECI

UPRAVLJANJE

KLASIK

 

Za sve koji očekuju više od upravljanja zgradama

OD 0,41* HRK

ili minimalno 189,00* HRK/mjesečno

Vašom zajedničkom imovinom upravljamo prema načelima dobrog gospodara i odnosimo se prema njoj kao da je naša imovina. Brinemo o održavanju, servisiranju i potrebnim popravcima. Pribavljamo ponude i obavljamo druge usluge i plaćanja te ako je potrebno, posredujemo između pojedinih suvlasnika.

Zajedno s predstavnikom stanara i svim suvlasnicima koji su zainteresirani, jednom godišnje pregledavamo nekretninu i izrađujemo pismeno izvješće koje se u odgovarajućoj formi šalje svim suvlasnicima. Objekte obilazimo i prema potrebi, nakon oluja, potresa i drugih prirodnih katastrofa.

Zajedno s predstavnikom stanara izrađujemo poslovni plan za narednu godinu na temelju očekivanih radova i redovnog održavanja zgrade i dajemo ga na odobrenje svim suvlasnicima nekretnine.

Na temelju novog poslovnog plana i Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, zajedno s predstavnikom stanara izračunavamo iznos pričuve i pripremamo glasanje o iznosu pričuve za narednu godinu.

Zajedno sa predstavnikom stanara izračunavamo troškove popravaka ili mjera održavanja koji nisu obuhvaćeni poslovnim planom prema udjelima suvlasnika posebnog dijela nekretnine te ih fakturiramo svim suvlasnicima.

Zajedno s predstavnikom stanara nadgledamo i upravljamo zajedničkim računom pričuve i na zahtjev svakom suvlasniku u bilo kojem trenutku pružamo podatke o stanju zajedničke pričuve.

Pregledavamo uplate i odobravamo isplate ako su ovlaštene godišnjim planom održavanja, Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima ili drugim odlukama zajednice. Nadalje, upravljamo potraživanjima stambene zajednice.

Na kraju financijske godine, prilažemo sve prihode i troškove zgrade te koliki je iznos pričuve. Na toj osnovi zajedno s predstavnikom stanara radimo na pripremi završnog godišnjeg obračuna i u odgovarajućoj formi šaljemo ga svim suvlasnicima.

Zajedno s predstavnikom stanara planiramo i dogovaramo mjere održavanja, radove održavanja i popravke u vašoj zgradi te vam pružamo podršku u praćenju i kontroli radova. Ako je posao izveden na vaše zadovoljstvo, dajemo nalog za isplatu sa zajedničkog računa.

Jednom godišnje pregledavamo vaša postojeća osiguranja, poput ugovora o osiguranju zajedničke imovine i ostale zajedničke opreme, te ih prilagođavamo vašim zahtjevima i potrebama ili pripremamo novi ugovor sa osiguranjem po vašem izboru. Ako je potrebno rado vam predlažemo nove osiguravajuće kuće i mogućnosti za vašu imovinu.

Ako vam ikad zatreba popravak zbog nepredvidivih okolnosti kao što su promjene zakona, oluje i potresi ili ako vi i vaši suvlasnici planirate modernizaciju ili energetsku obnovu zgrade, rado ćemo vam pružiti podršku u pribavljanju potrebnih financijska sredstva poput zajmova, financiranja ili subvencija.

Predstavljamo vašu zajednicu suvlasnika na sudu i pred drugim državnim tijelima kako bismo optimalno zaštitili vaše interese. Po potrebi, rado ćemo vam pružiti odvjetnika, arhitekta ili drugog stručnjaka.

Ako vaša nekretnina sadrži druge jedinice i površine poput parkirališnih mjesta, podrumskih prostorija ili cijelih komercijalnih jedinica, mi ćemo se pobrinuti za organizaciju i planiranje najma ili zakupa tih površina kako bismo ostvarili što veću dobit za vašu stambenu zajednicu.

Dostupni smo 24/7. Spremnost za hitne intervencije uključuje štetu na zajedničkoj imovini koja predstavlja rizik za život i imovinu, kao i štetu koja zahtijeva izravnu intervenciju kako bi se izbjegla daljnja oštećenja zgrade, poput pucanja cijevi ili ako grijanje nije u funkciji.

Ako smo probudili vaš interes, ovdje možete zatražiti besplatnu ponudu

UPRAVLJANJE

KOMFORT

 

Za sve koji očekuju više od upravljanja zgradama

PRVI MJESEC

BESPLATNO

NAKON TOGA 0,61*HRK/MJESEČNO
ILI MINIMALNO 279,00* HRK/MJESEČNO

Paket Komfort kombinira sve usluge klasičnog paketa s dodatnim uslugama komfornog paketa. Ovdje možete dobiti pregled dodatnih usluga.

Ako se odlučite za naš paket komfort, koristit ćete dodatne usluge od trenutka kada potpišete ugovor s nama. Prvi doprinos plaćate nam samo na službenom početku ugovora. (Kad završi ugovor sa vašim prethodnim upraviteljem).

Po potrebi organiziramo godišnju skupštinu suvlasnika vaše zgrade na kojoj se raspravlja i dogovara poslovni plan i iznos predujma za pričuvu i druga otvorena pitanja u vezi s vašom imovinom.

Za vašu zajednicu prema njemačkom modelu, u kojoj se sve donešene odluke koje je vaša stambena zajednica arhivirala kronološki stavljaju na raspolaganje svakom suvlasniku putem korisničkog portala TerraMaxx.

U našem računovodstvenom softveru pohranjujemo sve vaše ulazne i izlazne račune, izrađujemo mjesečno izvješće koje šaljemo putem e-pošte zajedno s bankovnim izvješćem.

Uz Vašu suglasnost podnosimo zahtjev i postavljamo SEPA mandat za izravno terećenje prema zajedničkom računu zgrade, te ako želite možete platiti pričuvu izravnim terećenjem ili trajnim nalogom. Za dodatna pitanja o sigurnosti izravnog terećenja SEPA, posjetite našu rukriku Često postavljena pitanja.

Na zahtjev možemo stvoriti grupni chat na WhatsAppu u koji se mogu pridružiti svi suvlasnici nekretnine. U grupnom chatu biti ćete informirani o predstojećim poslovima, popravcima i koordinaciji, a možete nam u svakom trenutku napisati svoje ideje, želje ili eventualne probleme u vezi sa svojom imovinom.

Pomoću Terra Asistent-a možete vidjeti sve ugovore koji će se dodijeliti u vašoj zgradi, poput čišćenja stubišta, bojanja ili novog ugovora o redovnom održavanju grijanja, i imati uvid u sve ponude.

Svakoj nekretnini dodjeljujemo osobu zaduženu za kontakt koji je upoznat sa svim procesima i zadacima u vašoj zgradi, na taj način imate optimalnu uslugu i kontakt uvijek s istom osobom.

Ako smo probudili vaš interes, ovdje možete zatražiti besplatnu ponudu

UPRAVLJANJE

PREMIUM

 

Za sve koji očekuju više od upravljanja zgradama

OD 0,98* HRK

ili minimalno 549,00* HRK/mjesečno

Premium paket kombinira sve usluge paketa klasik i komfort s dodatnim uslugama Premium paketa. Ovdje možete dobiti pregled dodatnih premium usluga.

Predstavnik stanara ima vlastiti pristup našem računovodstvenom softveru na Cloud-u, gdje se mogu pregledavati i nadzirati sve rezervacije, računi i stanje na zajedničkom računu pričuve.

Prikupljamo i digitaliziramo sve dokumente i ugovore, sve ulazne i izlazne račune, svu papirologiju i komunikaciju koje se odnose na vašu zgradu i za vas postavljamo digitalizirane dokumente na korisnički portal TerraMaxx.

Analiziramo sveukupnu dokumentaciju i ugovore, provjeravamo sve prihode i rashode, izrađujemo detaljan poslovni plan s izračunom potencijalnih ušteda.

Na vaš zahtjev ,prikupiti ćemo nove ponude za usluge koje koristite i/ili ugovore o osiguranju, provjeriti ih i dostaviti vam ih na koordinaciju i glasanje, te zaključiti ugovore koji su vam potrebni kako biste uvijek dobili najbolji omjer kvalitete usluge i cijene.

Zajedno s našim kolegama savjetnicima za nekretnine, neovisnim arhitektima i građevinskim stručnjacima te zajedno s predstavnikom stanara planiramo složene koncepte obnove i modernizacije kako bismo vašu zgradu optimalno pripremili za budućnost.

Zajedno s vama i vanjskim savjetnikom za financije i subvencije provjeravamo ispunjavate li vi i vaša imovina potrebne uvjete te za koje sve potpore možete podnijeti zahtjev.

Zajedno sa svim suvlasnicima i predstavnikom stanara, radimo koncepte za trenutno neiskorištene opcije kao što su davanje u zakup zajedničkih jedinica ili razvijanje koncepta oglašavanja na fasadi zgrade i tako generiramo dodatni prihod za stambenu zajednicu.

Zajedno s predstavnikom stanara, financijskim analitičarom i odvjetnikom pregledavamo vaše ugovore o zajmu s obzirom na visinu kamata i moguću uštedu, kao i moguće zahtjeve za naknadu štete temeljem deviznih ugovora itd.

Ako postoje razlike u mišljenjima između pojedinih suvlasnika ili imate probleme u zgradi, rado posredujemo između suprostavljenih strana na rješavanju problema i različitih mišljenja kako bi stvorili pozitivno ozračje u stambenoj zajednici.

Ako smo probudili vaš interes, ovdje možete zatražiti besplatnu ponudu

Tražite upravitelja za upravljanje stambenom imovinom u skladu sa Zakonom o etažiranju ili imate dodatnih pitanja o našoj ponudi za upravljanjem ili su vam potrebne dodatne informacije, nemojte oklijevati kontaktirati nas. Rado ćemo vam poslali besplatnu, neobvezujuću ponudu za vašu nekretninu.
Ovdje zatražite neobvezujuću i besplatnu ponudu za upravljanje stambenom imovinom ili neobvezujući povratni poziv.